keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Päivän agendaa

Olin aivan huippuinnoissani aamulla kun heräsin! Olo oli virkeä ja levännyt. Rankka liikunta on hyvä unilääke. Menin illalla nukkumaan jo 22.30 ja heräsin tänään 8.30. Ah mitä autuutta saada nukkua 10 tuntia!

Heti herättyäni vedin vitamiinit naamaan ja join ison lasillisen vettä. En kyllä koskaan pysty syömään juuri heränneenä, joten söin aamupalan 10 aikoihin. Ostin eilen kokeeksi Rainbown Kermarahkaa (10% rasvaa) Lidin rasvaisemman rahkan rinnalle ja ai että oli hyvä setti, kun sitä sekoitti Pilttiin! Piltissä nyt on hedelmistä tulevia hiilareita, mutta koska tuun liikkumaan paljon, niin uskon niiden olevan enemmän hyödyksi.

Lounaaksi aion syödä sitä eilen tehtyä kesäkurpitsalasagnea (oli muuten hyvää!).

Kolmen aikoihin menen salille ja poljen lämmöt päälle pyörällä ennen Power (vastaava kuin BodyPump)-tuntia. En ole ennen ollut Elixian Powerissa ja odotan kyllä innolla! Se on 30 minuutin mittainen, joten ihan sopiva näin pitkän tauon jälkeen. Luulempa, että tuonkin jälkeen pyntylle istuminen tuottaa huomenna ongelmia.. Tuo on itseasiassa yhdestelmätunti (spinni + power), mutta pitää tänään jättää spinni väliin, kun tuntuu vieläkin eilinen haarojen välissä.. Toisenlaisella pyörällä sitten. :)

Treenien jälkeen syön kotona päivällistä (samaa kuin lounaalla) ja illalla menen tyttöjen kanssa leffaan katsomaan Juoppohullun päiväkirjaa. Olen kuullut siitä pelkkää huonoa, mutta pakko se on itsekin nähdä. :D Leffaeväiksi ajattelin ottaa viinirypäleitä, pähkinöitä ja vishyä.

Tehokasta keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti