tiistai 8. tammikuuta 2013

Mittanauha ei ole kaveri... vielä.

En ole oikein koskaan ollut hyvä mittailemaan itseäni. Edellisestä kerrasta taitaa olla jo vuosia aikaa... Nyt kuitenkin löysin vahingossa laatikon pohjalta mittanauhan ja päätin kohdata sen antamat jäätävät tulokset.
Tiedostan kyllä, että mittanauha on vaakaa parempi mittari, joten tästä lähdetään nyt alaspäin!


Vyötärö 110 cm
Lantio 116 cm
Rinta 126 cm
Käsivarsi 37 cm

Mietin, etten suinkaan ala itseäni joka viikko mittaamaan, vaan ennemminkin joka kuukausi. Siinä luulisi kehityskaarta alkavan olla jo ihan hyvin näkyvissä. Noista mitoista muuten huomaa kyllä hyvin mun ruumiinrakenteen, joka on melkoisen tasapaksu, mutta kuitenkin ylävartalopainoitteinen. Olen monesti miettinyt, että mulla olisi aika mahtava hourglass-figuuri, jos vatsan vararengas tiputettaisiin takapuoleen... ;) Näillä sitä kuitenkin mennään, mitä on saatu.

Mulla on nyt kaksi päivää vapaata ja aion käyttää ne tulevien päivien suunnitteluun sekä liikkumiseen sekä parin päivän aterioiden valmistamiseen. Tänään teen (piti tehdä jo eilen, mutta en vaan jaksanut töiden jälkeen enää alkaa..) kesäkurpitsalasagnea ison vuoallisen, joten siitä riittää niin moneksi päiväksi, kun pystyn sitä kyllästymättä syömään. Sen kanssa fetasalaattia.

Ostin eilen treenikipuja helpottamaan magnesiumia ja vireydenpuutteeseen D-vitamiinia. Mulla on sellainen kutina, että tällä hetkellä kehoni on aika pahasti alivitaminoitu. Pian tulee siihenkin muutos. Näiden lisäksi syön Multivitaa yleistarpeisiin ja omega3:sia, koska en syö kalaa.Tänään ohjelmassa Elixian TerveSelkä-tunti ja sen jälkeen menen  pitkästä aikaa spinningiin! Saas nähdä kuinka käy... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti