tiistai 8. tammikuuta 2013

Kesäkurpitsalasagne

Tähänhän on lukemattomasti erilaisia reseptejä, mutta tässä mun sovellus:




2 pientä kesäkurpitsaa
1 sipuli
400g kevytjauhelihaa
1 purkki paseerattua tomaattia/tomaattimurskaa
1 purkki ruokakermaa
juustoraastetta
mausteita

Ohje on hyvin simppeli. Hienonna sipuli ja paahda sitä hetki pannulla ennen jauhelihan lisäämistä. Mausta jauheliha esim. mustapippurilla ja suolalla. Lisää joukkoon tomaattisetti. Annan hautua hetki ja sillä aikaa viipaloi kesäkurpitsat ja öljyä uunivuoka. Lado puolet viipaleista vuoan pohjalle. Kaada jauhelihaseosta päälle. Lado loput kesäkurpitsat ja loput jauhelihat. Ripottele päälle juustoraastetta. Hauduta uunissa 175 asteessa 45 min - tunti. Anna tekeytyä rauhassa ennen syömistä. NAM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti