torstai 24. tammikuuta 2013

4 viikon tipaton

Nyt se on loppu taas hetkeksi. Nimittäin viinanjuonti. Se sisältää uskomattoman määrän täysin turhaa energiaa ja aiheuttaa jo tällä iällä kahden päivän krapulan. Tässä on viikko mennyt suurimmaksi osaksi päin persettä, kun lauantaina olin ulkona -> sunnuntai ja maanantai ihan hirveä olo ja syöminen todella vaihtelevaa, koska melkein mitään ei meinannut saada alas, tiistaina olin piknik-risteilyllä -> sama homma eilen ja tänään. Viime lauantaina jäi ne treenivaatekuvat ottamatta, kun sain lauantaille pitkän työvuoron ja salit jäi väliin.

Nyt se on loppu.

Eilisestä päivästä lukien 23.2. asti en täten juo pisaraakaan alkoholia. Virallisena valvojana toimii kämppikseni, joka tosin saattaa olla huono valvoja, koska keskeyttää ensi viikolla oman projektinsa laivareissun tähden. Minä aion silti pysyä tiukkana! Kroppa kaipaa nyt pikkujoulu-joulu-muut juhlat-kauden päätteeksi puhdistautumista.

Toivon ilmojen pysyvän suotuisina, koska aion myös aloitella lenkkeilyä salitreenien rinnalle. Tilasin juuri Zalandolta muutaman siihen sopivan uuden varusteen:


                                                                                                              Zalando Sports Fleecepaita 
                                                                                     Adidas  Performance SF ICONIC - Verryttelytakki
                                                                                                                                                                                                                         Bonfire Rodeo Beanie-pipo
Olen vältellyt tuota Zalandoa tarkoituksella, koska yhden työkavereille hoitamani tilauksen ansiosta ne pommittavat mun sähköpostia jatkuvasti. Lisäksi heidän tv-mainoksensa saa mut hermoromahduksen partaalle. Pakko kuitenkin myöntää, että nyt tuli tehtyä mielestäni tosi hyvä diili. Alennusten asiosta nuo kolme tulivat maksamaan yhteensä 73,85e ja postikulujahan tuolla ei tule ollenkaan. Ensi viikolla tuotteet ovat todennäköisesti perillä mulla. 
Tarkoitus olisi lauantaina mennä salille Johannan kanssa, joten toivottavasti silloin saataisiin niitä kuvia aikaiseksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti