tiistai 15. tammikuuta 2013

Eka puhelinpostaus!

Terkut Tukholmasta!

Tulin tänne pariksi päiväksi hengailemaan, kun on töistä vapaata. Aion käyttää ajan rentoutumiseen, urheiluun ja syömiseen terveellisesti.

Viikonloppu ei projektin kannalta mennyt kuin Strömsössä. Heräsin sunnuntaina hotellista 500 metrin päästä kotoa ja la oli tullut syötyä ja juotua oikein huolella. Sunnuntaina sain syötyä ainoastaan hotlan aamiaisen ja treenit jäivät tietysti väliin.

Eilen söin suht terveellisesti, mutta vain kolme kertaa ja kaikki ulkona. Ensin kotiruokalounaan klo 11, toisen lounaan (täytetty tortilla) Amarillossa klo 14.30 ja päivällisen laivalla (maissikanawrap salaatilla) klo 21. No, onneksi ei ollut pahimmasta päästä.

Olo oli kyllä aamulla vastapäisen hytin jätkien remuamisen ja eilisten hiilareiden takia tosi turvonnut (ihanat silmäpussit!). Vettä on tänään juotava SUURI määrä..

Tänään söin aamiaisen laivalla (munaa, nakkeja ja salaatteja) ja lounaaksi rahkapilttiraejuustomössöä. Pian olisi tarkoitus tehdä loppupäivän aterioille salaattia, jossa on rucolaa, parmankinkkua, mozzarellaa, tomaattia ja avocadoa. Äidillä on täällä crosstrainer ja jumppapallo, joten niillä treeni tänään. Olisi tehnyt mieli lenkille, mutta ilma on täällä aika huono sankan lumisateen takia.

Näillä mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti