sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Pientä suolaista

Olen kantapään kautta oppinut, että kaikkea ei voi itseltään kieltää, tai pian se kostautuu moninkertaisesti. Tänään on sellainen päivä. Koko päivän on päässä pyörinyt 

....mmmmm......rullakebab...mmmmm.....McFeast-ateria...mmmmmm.....kerrosateria.....mmmmmmm......suklaata......mmmmmmm..........

Olen kuitenkin pitänyt pintani. Nyt päätin hieman lääkitä herkkuhermojani pienellä suolaisella. Pakastimessa oli vielä coctailpiirakoita, joita en nyt kaikista pahimmaksi kaloripesiksi lue (yhdessä 80 kcal). Niistä saa kuitenkin silloin tällöin mukavaa helpotusta herkkuhampaan kolotukseen. 

Jutun jujuhan tässä on nyt se, että kun tietysti noiden kanssa on syötävä munavoita, niin sitä pystyy helposti keventämään makua ihan törkeesti raiskaamatta. Olen nyt muutaman kerran tehnyt muna"voin" suunnilleen tällaisella reseptiikalla:

2 keitettyä munaa
1 ruokalusikallinen maitorahkaa 
1 teelusikallinen oliiviöljyä
Merisuolaa

Munat muussataan ja siihen sotketaan maitorahka tuomaan tahnamaista rakennetta + tietenkin vähän lisäproteiinia ja oliiviöljy tuomaan makua ja hyviä rasvahappoja. Näistä eväistä ei tule morkkista, kun ei joka päivä näillä herkuttele. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti