perjantai 21. helmikuuta 2014

Paluu arkeen

Palasin viime yönä Tukholmasta. Voin kyllä lämpimästi suositella uutta ruotsalaisyhtiötä, NextJetiä! Kaikki kuin unelma ja olin muutamassa tunnissa siirtynyt äidin kotisohvalta omalle kotisohvalleni. Tukholmassa oli ihanaa, kuten aina, mutta kyllä kotona oleminenkin on ihanaa!

Viikko meni kokonaisuudessaa hyvin! Nyt on nimittäin niin, että kokonaispainonpudotukseni on tällä hetkellä 7,6 kg! Saan siis vetää uuden rastin seinään.

Tukholman viikolla oli erinäisiä plussia ja miinuksia painonpudotuksen kannalta:

+ Äiti oli tehnyt valmiiksi keveitä, mutta hyviä ruokia pakastimeen, joita lämmittelin ahkerasti hänen ollessa töissä
+ Opin syömään hedelmiä! Äidillä on aina vadit pullollaan erilaisia hedelmiä ja niitä tuli nyt kuin huomaamatta syötyä välipaloiksi.
+ Afrikkalainen tanssitunti. Harmittaa ihan sikana, kun tätä ei ole tarjolla Porissa.
+ Yllättävän hyvä itsekurin pitäminen.
+ Äidin viisaat neuvot (on itsekin laihduttanut taannoin 20 kg)
+ "Valvottu ympäsristö"
+ Kotitreenit
+ Shoppailussakin kuluu kaloreita! ;)

+/- Söin keskiviikkona hyvällä omatunnolla sitruunamarenkileivoksen Hötorgetin kauppahallin kahvilassa. Tuli hyvä mieli, mutta ei tehnyt leivoksia sen jälkeen enää mieli

- Eilinen turha grillikioskihampurilainen, prkl. Äiti oli töissä, jääkaapissa ei valmiiksi mitään ruokaa, väsy ja nälkä. Tartuin helppoon ja nopeaan oljenkorteen. VIRHE! Tuli todella paha olo ja ei se edes ollut mitenkään erityisen hyvää.
- Liikunnan vähyys kotitreeneistä ja tanssitunneista huolimatta. En ollut viikon aikana mitenkään erikoisen energinen, ei siis tullut lähdettyä lenkkipolulle ja yksittäiset ryhmäliikuntatunnit olisivat tulleet tosi kalliiksi. Shoppailua kun ei voi kuitenkaan ihan täysipainoiseksi liikunnaksi laskea... :P Saapa nähdä miten paljon ensi viikolla on töitä ja miten ehdin niiden puitteissa salille. Turhauttaa.
- Veden juonnin hankaluus. Se ei vaan tuolleen kotioloissa tule mulle vieläkään mitenkään selkärangasta. Yritin käydä silloin tällöin juomassa pari lasillista, mutta en usko, että kolmeen litraan päivässä pystyin lähellekään.

Kokonaisuus siis selkeästi plussan puolella!

Tänään aion pitää virallisen kotipäivän viimeisen lomapäivän kunniaksi. Suomi - Ruotsi telkkarista klo 14!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti