lauantai 2. helmikuuta 2013

Minä onnistuin!

Eilen oli ihana päivä. Koko päivä oli yhtä hyvän mielen ilotulitusta.

Aamu alkoi sängyssä loikoilemisella ja telkkarin katselulla. Puolen päivän aikaan menin tapaamaan ystävääni Kristeliä lounastreffeille Fontanaan, jossa on mielestäni Turun keskustan yksi monipuolisimmista lounaspöydistä. Tarjolla oli listan mukaan pariloitua possua, kermaperunoita, timjamiporkkanoita, falafelpullia pestossa, runsas salaattipöytä ja jälkkäriksi brownieita ja mansikkacoulista.

Salaattipöydästä onnistuin kokoamaan mielestäni tosi järkevän annoksen aloittaen salaatilla, johon lisäsin proteiiniksi broileria ja fetaa. Lisäksi monipuolisesti vihanneksia. Marinoituun punasipuliin oli myös pakko kajota hieman, se on vaan niiiiin hyvää! Pieniä falafeleja otin neljä kappaletta, kermaperunoita lähinnä maistiksi ja possua yhden siivun (jota en juurikaan syönyt, oli päässyt vähän turhan kuivaksi tällä kertaa). Kastikkeita annostelin mielestäni hyvinkin kohtuullisesti. Jälkkäriäkin otin, mutta entisen jäätävän kulhollisen sijaan tyydyin kahteen pieneen palaan ja loraukseen löysää mansikkahilloa. Olo oli aterian jälkeen kylläinen, mutta ei ähky. Onnistuminen numero yksi.

Ruoan jälkeen hyvästelin Kristelin ja lähdin tapaamaan Johannaa. Kierreltiin kaupoissa hetki, että ruoka ehti kunnolla laskea ja sitten siirryttiin Elixiaan. Ajattelin ensin, että ei tule treeneistä mitään, kun syömisestä oli niin vähän aikaa, mutta treeni kulki paremmin kuin koskaan tämän projektin aikana. Valitsin pyörässä ohjelmaksi crosscountryn, joka on melko haastava sisäpyöräilytreeni. Vastustasot vaihtelevat välillä 1-18.
Treenissä saa välillä kyllä kunnolla painaa ja puhaltaa, ja hikipisaroita tippuu nenän päästä. Olin täysin yllättynyt saavutuksestani: Poljin noilla vastuksilla 11 kilometriä 30 minuutissa! Olin aivan ällikällä lyöty, tavoite oli päästä vain maaliin asti. Aloin jo miettiä, että jos melkein satakiloisena pääsen tuohon, niin mihin onkaan mahdollista päästä esim 30 kiloa kevyempänä... :) Pyöräilyn jälkeen tein monipuolisesti lihaskuntoa Rocky IV-soundtrackin tahtiin ja tässä kalorinpolttotulos:JEEEE! Onnistuminen numero 2. 

Treenien jälkeen siirryttiin Uittamon uimarannalle avantouintiin. Ai että se tekee hyvää tuollaisen rankan treenin jälkeen! Tuolla saunassa on ihanat, kosteat löylyt ja muutenkin hyvä tunnelma. Se on suuri sekasauna ja yleensä täynnä varttuneempaa porukkaa + vaihtareita. (Juuri eilen ihmeteltiin tuota, että miten vaihtarit ovat niin sankoin joukoin löytäneet paikan :) ) Veteen pääsee neljästä eri kohtaa ja pisteet ovat sen verran lähekkäin, että uiminen viereiselle pisteelle on ihan normaalille ihmisellekin mahdollista. Toinen villasukka meni hukkaan, mutta muuten tämäkin oli onnistunut etappi.

Illan viimeinen koitos oli mennä Johannan seuraksi baariin. Punaviinipiru meinasi kiusata hiukan, mutta pysyn tiukkana! Kolme tuntia istuin siellä (ihmee hyvin jopa viihtyen) Pepsi Maxin voimalla. Onnistuminen numero 3.

Tästä on hyvä jatkaa taas eteenpäin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti