lauantai 9. helmikuuta 2013

Välineurheilua

Johanna leikillään kutsuu mua välineurheilijaksi, kun mulla on sykemittarit, käsivarsikännykkäpussit ja kaikki. Mun mielestä ne ovat kaikki hyödyllisiä, motivoivia ja mieltä parantavia. Eilen sitten päätin siirtyä välineurheilussa seuraavalle tasolle ja ostaa proteiinijauheen ja rasvanpolttokapseleiden kaveriksi vähän muitakin lisäravinteita.Urheilujuomajauhe on tuttua jo kotikodin keittiöstä, jossa veli on noita väsäillyt teini-iästä lähtien. Ajatus tähän lähti pitkistä pyörälenkeistä, joiden aikana välillä tuntuu, että vesi ei ihan riitä. Otan tämän testiin ja katson, että miten hyvin 20 kilomerin lenkki sujuu pienellä lisäboostilla.

Toinen hankinta oli makeanhimoon proteiinipatukoita. Testasin tuollaiset eilen kaksissa eri olosuhteissa; puhtaaseen makeanhimoon ja sitten ihan aterian korvaajana, kun nälkä oli ehtinyt jo kasvaa. Molemmat toimivat mainiosti! Illalla siitä oikeasti lähti ihan nälkäkin, sisältää se kuitenkin 15g proteiinia. En toki mitenkään nälkääni aio noita alkaa syömään, mutta tietää jatkossa, että varmuuden vuoksi tuollaisia on helppo kantaa mukana, jos sattuu syömisväli venähtämään pitkäksi.

Vaa'alla on muuten tapahtunut muutosta! Alle kahdessa viikossa (28.1. alkaen) on paino pudonnut 2,9 kiloa! Kyse on nyt siis omasta vaa'asta, joka näyttää ilmeisesti hieman liikaa, mutta kuitenkin. JES! Huomaa kyllä, miten säännöllisyys on kaiken a ja o sekä liikunnassa, että syömisissä!

Mun piti tänään mennä sinne teemapäivään, mutta Johanna perui eilen ja mä sain jostain syystä (taas) yöllä vasta kahden jälkeen unta (olen edelleen tipattomalla) ja peruin siinä sitten tälle päivälle varatut tunnit, kun ajattelin, etten varmasti jaksa nousta näillä tunneilla riittävän ajoissa ylös. Nyt kun lumiaura herätti mut joka tapauksessa, niin eihän tunteja tietenkään enää saa varattua.. -.- No, säästä riippuen teen tänään joko pitkän kävelylenkin tai menen pyöräilemään salille. Kattoo nyt. :)

Fiilis kyllä lähentelee taas tätä :D :

Mahou no shirukuhatto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti