sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Pekonikanaa!

Mulla on pitkään ollut ongelma, että olen onnistunut saamaan broilerit joko liian kuiviksi tai sitten ne on jääneet raaoiksi. Vastaus kaikkiin ongelmiin on kyllä pekoni. Ensin kiertää pekonia broilerin fileen ympärille, paistaa pannulla hetken molemmilta puolilta ja kypsentää uunissa noin vajaa puoli tuntia. Ai että tulee mehukasta! <3


Kaverina broiskuilla on Rainbown uunijuureksia. Sikahelppoa: pussi auki, sisältö öljyttyyn vuokaan ja ei kun uuniin. Ne ovat valmiiksi yrteillä maustettuja (timjamia tuntuu olevan ainakin reippaasti). Pussista löytyy porkkanaa, palsternakkaa, lanttua ja punasipulia. 

Tilipäivä on ensi viikon perjantaina ja tämä kauppareissu ei rasittanut kukkaroakaan: 600g broilerin ohutfileitä, paketti pekonia, pussillinen uunijuureksia, 2 purkkia rahkaa ja 4 pilttiä maksoivat yhteensä melkein tasan 10 euroa. Näillä mennään kevyesti keskiviikkoon. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti