keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Mummojumppaa - PYH!

Hiki virtasi. Sydän hakkasi. Jalat tutisivat. Energiset keski-ikäiset olivat paljon paremmassa kunnossa kuin minä.

Olin tänään ekaa kertaa ryhmäliikuntatunnilla kevään jälkeen. Ensinnäkin voin kertoa, että kaukana ollaan siitä kunnosta, jossa keväällä vedin kolme treeniä putkeen. 55 minuuttia BodyVivea sai kroppani huutamaan hoosiannaa. Alkuodotukset olivat hieman erilaiset: kevyt mummojumppatunti, jossa ei juuri tule hiki, mutta jää hyvä fiilis. Ehkä 5 vuotta ja 20 kiloa sitten saatoin ajatellakkin noin. En enää.Ohjelma rakentui viidestä sykebiisistä, lihaskunto-osuudesta ja lyhyestä venyttelystä. Viimeistään tokan biisin kohdalla huomasin naamani helottavan ja hien alkavan tulla pintaan. Viidennessä biisissä olin tukahtua. Polvinostohyppyjä vetäessämme ajattelin, että mihin ihmeeseen se kunto oli valunut. Hesen roskakoriin ilmeisesti. Hävetti. Oli noloa olla takarivissä se kaikista nuorin ja huonoimmassa kunnossa.

Lihaskunto-osuus tuntui pätevältä, siinä käytettiin vastuksena kuminauhaa. Liikkeet olivat sellaisia, että 30 kiloa kevyempänä niistä saisi varmaankin vielä enemmän iloa irti. Nyt jäi homma vähän puolitiehen tehojen suhteen, koska ei vaan kertakaikkiaan pystynyt.

Selvisin kuitenkin loppuun asti. Itseasiassa räpellyksestä huolimatta fiilis oli kuitenkin hyvä tunnin lopussa. Yksi osio oli BodyCombatin tyylinen ja se taittuikin KISSin tahdissa. (<3) Se jäi positiivisimpana mieleen. Aion ehdottomasti mennä uudelleenkin, heti ensi viikolla. Eri asenteella.

Tunnin jälkeen vein itseni illalliselle Subiin (se on muuten korvannut Hesen loistavasti, ei ole tehnyt mitään sontaa mielikään, kun käy salaatilla). Söin pihvisalaatin (se joku American Steakhouse) pienellä tujauksella bbq.kastiketta ja sain saman "nautinnon" kuin ennen Hesen mega-ateriasta. Ihan kelpo muutos, minun mielestä.

Kuva LesMillsin sivuilta, vanhasta ohjelmasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti