torstai 23. tammikuuta 2014

Makkaralinssipata

Olen syönyt noin viisi päivää putkeen makaronilaatikkoa (täysjyvästä toki) sekä broileria kasviksilla. Nyt tuli jauhelihaan ja broileriin totaalinen kyllästyminen, joten piti kehittää jotakin muuta opiskelijabudjettiin sopivaa. Tuloksena on ihanasti kylmää talvipäivää sulostuttava makkaralinssipata.



Tarvitset:

1 paketti A-luokan makkaraa (ostin Kivikylän Huiluntuhtia, koska siinä oli korkein lihapitoisuus, 87%)
4 porkkanaa
1 iso sipuli
1 dl punaisia linssejä
1 purkki tomaattimurskaa
Chiliä
Mustapippuria
Suolaa
Öljyä

Pilko porkkanat ja laita ne kiehumaan (kestää n. 20-25 minuuttia koosta riippuen).Pilko sipulit ja laita ne hautumaan pannulle tilkkaan öljyä. Pilko makkarat ja paista sipuleiden kanssa pannulla. Huuhtele linssit. Kaikki sekaisin, tomaattimurskan ja mausteiden kanssa. Anna hautua noin 10-15 minuuttia (linssien kypsymisajan.) Syö salaatin kanssa.

Maku on parempi kuin kuvassa näkyvä ulkonäkö! ;D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti