sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Joulu oli ja meni - pari kiloa tuli

Voi joulu sentään! Edellisessä postauksessa kerroin, kuinka äidin kanssa syödään terveellistä ruokaa säännöllisin väliajoin. Paskanmarjat. Joulu tuli ja sisäfileellä sooseineen tuli kyllä mässäiltyä koko vuoden tarpeiksi. Lisäksi ihmiset olivat tietysti taas ostaneet mulle suklaata, jotka oli tietysti syötävä pois. Veljenkin suklaat, koska hänhän ei tiukkana atleettina niihin koske. Pullamössö-isosisko sitten uhrautui. Hyi.

No, (ties kuinka monennen kerran kirjoitan tänne jonkun vastaavan ilmauksen) turha itkeä, kun suklaat on vyötäröllä. Huomisesta aamupainosta riippumatta aloitan huomisaamulla neljän viikon päiväkirjarupeaman.Ruokakaupassa sattui tuollainen käteen. Vaikuttaa tosi pätevältä ja hinta oli mun mielestä verrattaen suhteellisen edullinen. Veikkaampa, että tuota on huomattavasti mielyttävämpi täyttää kuin omilla harakanvarpailla koristettua ruutuvihkoa. Tuosta alkuosasta löytyy näppäriä vinkkejä ja ohjeita. Strategia on hyvin yksinkertainen: säännölliset ateriavälit, ei Hesepullaa, enemmän vettä ja säännöllistä liikuntaa.

Kirjanen velvoittaa myös täyttämään jonkunlaisen tavoitteen ja nimeämään palkinnon itselle, mikäli tavoitteeseen päästään. Tavoitteeni voi olla melko kunnianhimoinen, mutta koska joulunesteläskejä on sen pari kolme kiloa kertynyt, niin uskon tavoitteen olevan realistinen, jos en tipahda heti ensimmäiseen sudenkuoppaan. Alle 100 kiloon. Siinä on tavoitetta. Ostin jo etukäteen lentoliput Tukholmaan äidin luo hiihtolomalle, joten siellä voisin palkita itseni vaikka thaihieronnalla, mikäli tavoitteeseen päästään.

Kuvia täytetyistä sivuista tullaan  näkemään täällä blogissa. Huominen alkaa proteiinirahkalla.

Ps, tänään on ollut kiva päivä! Olin kaverin kanssa salilla ja myöhemmin yksikseni leffassa katsomassa Ei kiitos. Tulin kotiin kävellen, vaikka bussi olisi tullut sopivaan aikaan. Olen pikkiriikkisen ylpeä itsestäni. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti