perjantai 23. toukokuuta 2014

Potkua purkista

Olen kyllä ollut jo pitkään tietoinen vihreän teen nesteenpoistovaikutuksista, mutta koska tee ei itsessäänkään kuulu lemppareihini ja vihreänä se on vielä enemmän kissanpissan makuista, on homma jäänyt. Muutama päivä sitten sain sähköpostiin mainoksen vihreä tee-kapseleista. Koska mainoksen orja olen, klikkasin toki linkkiä.


IronMaxxin Green Tea on piristävä painonpudotusvalmiste voimakkaita antioksidantteja sisältävästä vihreästä teestä!
  • Orgaaninen lähde piristävällä kofeiinille.
  • Sisältää antioksidatiivisia polyfenoleja.
Vihreä tee on raaka-aine, joka ilmentää vitaliteettia, terveyttä ja pitkää elämää. Kasvin elinvoimaiset ominaisuudet löydettiin jo 5000 vuotta sitten sen aikaisessa Kiinassa. Jo tuolloin huomattiin, että vihreän teen säännöllinen nauttiminen ehkäisee väsymystä ja parantaa keskittymiskykyä.
Green Tean sisältämä vihreä tee -uute sisältää runsaasti bioaktiivisia, fytokemiallisia polyfenoleja ja kofeiinia.
Annostus: Ota 1-3 kapselia päivittäin noin 30 minuuttia ennen ruokailua tai fyysistä aktiviteettia. (fitnesstukku.fi)

Pikainen googlaus toi vain tyytyväisiä käyttäjäkokemuksia, joten päätin kokeilla, kun kaksi purkkia sai yhden hinnalla. Äsken otin ensimmäisen kapselin, raportoin kyllä, jos huomaan jotain edistystä. :)
Lisäksi tilasin magnesiumia. Tiistain PT-treenistä meni kroppa aivan jumiin, joten magnesiumlisä oli todellakin tarpeen. Ohjelmasta lisää myöhemmin, mutta voin jo tässä vaiheessa sanoa, että kovilla mennään. Se rakennettiin isoille lihasryhmille isoilla painoilla 4 x 10 sarjoilla, jotta saataisiin maksimaalisesti energiaa palamaan. Siitä seuraavassa postauksessa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti