perjantai 13. kesäkuuta 2014

Ruokakaupassa

Taas on vähän bloggaaminen jäänyt vähemmälle, mutta en ole mitenkään hunningolla! :) Ääni hävisi tuossa pari viikkoa sitten ja jouduin saikulle. Se vähän vähensi treenejä, mutta muuten on kaikki ihan ok!

Äsken oli toiset PT-treenit, jotka vedettiin kyllä ihan täysillä! Nyt olin onneksi syönyt kunnon aamupalan, joten treeni kulki huomattavasti paremmin kuin viime kerralla. Penkkipunnerruksessa lisättiin painoja ja Smith-kyykyn tekniikkakin alkoi PT:n mukaan hipoa täydellisyyttä. ;) Jalkaprässissä haastettiin mut kunnolla ja tein viimeiseen sarjaan peräti 15 toistoa 100 kilon vastuksella. Jei! :) Huomenna sattuu!

Treenin jälkeen menin kädet täristen ruokakauppaan. Koska mua ainakin kovasti kiinnostaa, että mitä muut laihduttajat/treenaajat/normaalit ihmiset ostavat kaupasta ja syövät, niin päätinpä vilauttaa vähän omankin kauppakassin sisältöä.


Sattui just olemaan mun suosikkijuttuja, eli kevyttä jauhelihaa ja maustamattomia broilerin fileitä tarjouksessa. :) Ihmettelin kassalla, että miten nyt vasta on mennyt 20 euroa, kun melkein kaikki kamat oli pikakassan kassissa jo. Arlan proteiinirahkat lähtivät testiin niin ikään tarjouksen myötä. Vihannesvarastoja täydensin sipulilla, paprikoilla ja salaatilla. Kesäiset tortillat täydentyvät jääkaapin muista salaattiantimista ja koko komeus kruunataan teelusikallisella kermaviiliä. Mainoksen uhrina piti tuokin kerran testata. Normaalisti syön rahkaa ihan "raakana" sekoittaen siihen vähän jotain makeutusta. Tänään makeutta tuo ananasmurska mehussa. Jee, näistä syön monta päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti