keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kankean paluun arkeen pelastaa rääkkitreeni

Olipahan Juhannus! Sali oli kiinni, joten tein kotona kahvakuulatabatan lauantaina. Sen jälkeen menikin sitten vähän läskiksi. Lauantaina tuli juhlittua aika rankalla kädellä ja siitä sai kärsiä pari seuraavaa päivää. Eilen aamulla töissä meni ääni, joten vietin loppupäivän saikulla, mutta tein kuitenkin kevyitä kahvakuulaharjoitteita kotona.

Tänään oli sitten kunnon tulikoe taas, kun PT-treenit koittivat. Olin käynyt kaverin kanssa lounaalla caesarsalaatilla, joten lähtökohta oli se, että olin vielä täynnä, kun treenit alkoivat neljältä, Toisaalta, en olisi mennyt sinne lounaalle lainkaan, jos ei olisi ollut tiedossa rankat treenit, jolloin kalorit varmasti kuluvat.

Luvassa muuten täysin muokkaamatonta kuvamateriaalia, älkää pelästykö.. :D


Tältä näytän alaviistosta. :D

Krisu pisti mut tapansa mukaan oikein kunnon rääkkiin. Tänään oli vuorossa aerobinen tehotreeni, johon kuuluivat 15 minuutin jakso juoksumatolla, 15 minuuttia fillarilla ja lopuksi keskivartalon lihaksia.

Homma alkoi kevyellä lämmittelyllä matolla. Tehtiin intervalleja, mutta ylämäki nousi koko ajan. Hiki valui taas ihan urakalla ja olin kyllä ihan törkeän hengästynyt tämän jakson päätteeksi! Toiseen jaksoon sain valita fillarista ja soutulaitteesta. Arvelin selviäväni fillarista kunniallisemmin, joten tartuin haasteeseen. Intervallit olivat the thing tässäkin. Minuutin tai puolen rutistus kovalla sykkeellä ja vastuksella, sitten rauhallinen palautus. Koska mattotreeni oli jo alla, tuntui olo jo melko kaikkensa antaneelta.

Viimeisenä oli vuorossa ne iki-ihanat keskivartalon lihakset. Ylitin kuitenkin taas itseni! Miten viime viikolla venytin itseni onnistumaan lankkusarjoissa, oli nyt istumaannousujen vuoro. En ole tehnyt niitä herraties milloin viimeksi ja odotin tulokseni olevan maksimissaan viisi toistoa. Treeni on kyllä tehnyt tehtävänsä ja sain kuin sainkin tehtyä 2 x 15 sarjat eli 30 ihka oikeaa istumaannousua! Fiilis oli niin huikea, että sain vielä tsempattua kohtuullisen kevyesti 2 x 15 supermies-selkää päälle. Mikä tunne rysähtää siihen matolle tasaamaan hengitystä!!Kuvasta näkee, kuinka paljon viikonlopun dokailu ja mässäily turvottaa naamaa. Hyi olkoon! Kun vertaa tuohon viime viikolla otettuun kuvaan (jossa on toki meikkiäkin ja eri kuvakulma varjoineen), on ero aika suuri. Nämä kuvat toisaalta tsemppaavat eteenpäin ja muistuttavat siitä, että miksi tätä hommaa tehdään.

Tänään muuten tuli bikinitkin, vapise maauimala, kunhan säät vähän lämpenevät. Vaikka koitankin saada itseäni itseäni tyydyttävämpään kuosiin, olen kyllä silti sitä mieltä, että bikinikunto on juuri se, että pue bikinit päälle ja -tadaa- olet bikinikunnossa. Jokaisella on oikeus viihtyä minkälaisessa rantaasussa tahtoo, ulkomuotoon katsomatta. Enemmän mua itsessäni ällöttää oma peilikuva kuin se, mitä luulen muiden ajattelevan. Se on yksi lysti. Terveyden takia tätä lähtökohtaisesti tehdään, ei sen ulkomuodon.Palautusjuomana tänään vuorossa Mäenrannan vinkki edullisesta palautusjuomasta, ihan perus lasillinen rasvatonta maitoa ja ripaus (ei kaksi ruokalusikallista) kaakaojauhetta. Hyvää ja tulee sopivasti hiilareita ja proteiinia aerobisen treenin päälle. Punttitreenien jälkeen kroppa tuntuu vaativan vähän tykimpää tavaraa.

Tämä olikin mun viimeinen PT-kerta tällä erää. Iskä tosin lupasi ostaa mulle synttärilahjaksi seuraavan treenipaketin, joten jatkoa on luvassa, jee!! Tää on niin mun juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti