perjantai 16. toukokuuta 2014

K niin kuin kompressio

Mulla on aina juoksulenkkien suurin ongelma ollut pohkeiden meneminen totaalisesti maitohapoille ja sen jälkeen olen hädin tuskin pystynyt kävelemään. Kuntoa kyllä riittäisi, mutta kipu on vaan niin kova ja pohkeet tuntuvat painavan monta tonnia. Voin kertoa, että se syö juoksuintoa aikalailla.

Kaverini Ville suositteli mulle kompressiosäärystimiä, joista pitäisi oikeasti olla hyötyä juurikin tähän vaivaan. TopSportissa haahuillessani silmään osui pari lenkkareiden nauhoihin sointuvia keltaisia sukkia. Lady Linen jäsenenä tiesin hinnasta tippuvan 15% pois, joten 22 e ei tuntunut kovin isolta sijoitukselta, varsinkin, jos tuotteesta olisi oikeasti apua.


Säärystimet valitaan pohkeen ympärysmitan perusteella. Itselläni on tällä hetkellä 38 sentin pohje, joten valitsin L -koon.


Miten ne sitten toimi?

En tiedä oliko lumevaikutusta osittain vai ei, mutta kyllä jalat tuntuivat kevyemmiltä! Toki paino varmasti vaikuttaa asiaan osaltaan, mutta nämä ovat kyllä ihan oikeasti avuksi painon putoamista ja jalkojen tottumista odotellessa. Hyvä ostos! :)

Ps, paino enää 800 grammaa siitä 10 kilosta, pian ollaan voiton puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti