torstai 15. toukokuuta 2014

Motivaatioruiske

Kävin tänään tekemässä uuden sopparin Lady Linella. Opiskelijajäsenyyteni loppuu tämän kuun loppuun, mutta nyt sain uuden opiskelijan jatkosopparin, jossa kesäkuukaudet tulevat ilmaiseksi ja elokuusta lähtien saan vuoden sopparin kahden vuoden hinnalla eli n. 60e/kk. Kohtuullista.

Mua on aina kiinnostanut personal trainer-paketit ja nyt sain samalla siihenkin oivan tilaisuuden. Kamppiksen johdosta sain neljä pt-kertaa hintaan 149e ja siihen sisältyy uusi kuntosaliohjelma ja kehinkoostumusmittaus. Ekalla kerralla mittaillaan, tehdään uutta ohjelmaa jne samoin kuin tokalla kerralla ja kaksi muuta kertaa saan ilmeisesti itse päättää, että minkä tyylistä treeniä haluan, että pt mun kanssa tekee. Motivaatio kun on ollut kadoksissa viime aikoina, niin uskon että tämä on juuri se tarvitsemani motivaatioruiske! Sovittiin jo eka tapaaminen ja sen kesto on yli tunnin, joten uskon kyllä saavani rahoille vastinetta. Lisäksi taloudellisesti se sopi hyvin, kun sovittiin, että voin maksaa tuon kesä -ja heinäkuussa kahdessa osassa. Kun normimaksua ei mene ollenkaan, ei kustannus ole ollenkaan paha! :)

Pakko sanoa, että jo tämä tieto pt-paketista motivoi jo eteenpäin ja olen todella innoissani tällä hetkellä! Olisipa sairausloma jo ohi (no huomenna se on, jos ei tästä enää pahene) ja pääsen taas liikkumaan!

**

Seuraava postaus koskee kompressiosäärystimiä, jotka kävin viimein hankkimassa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti