maanantai 3. maaliskuuta 2014

Pulled pork-salaatti

Tässäpä on helppo, halpa ja maistuva opiskelijabudjetin salaatti. Kaikki ainekset ovat edullisia (muutamaa jääkaapin uumenista kaivettua rucolaa lukuunottamatta). Olin tosi tyytyväinen!


Pulled porkin valmistin muuten samalla ohjeella kuin viimeksi, mutta tänään lihana käytin Prisman tarjouksesta bongattua kassleria. Paistelin palaa 225 asteessa ensin puoli tuntia ja sitten neljä tuntia lisää 110 asteessa. Tällä kertaa laitoin lihan paistopussiin, jonne heittelin myös omenan lohkoina, kasan valkosipulinkynsiä ja mausteita. Tuli ihan SAIRAAAN hyvää! Lopuksi sekoitin kaikki pussissa olleet aineet (myös nesteen) keskenään, nyhdin possun ja muussasin muut aineet sekaan. Hyvin helppo ja halpa! Aikaa tosin menee se useampi tunti.

Possun kanssa tein salaatin, johon käytin tänään jääsalaattia, tomaattia, omenaa ja munarahkaseosta. Combo toimi tosi hyvin ja oli kevyt lisuke tuhdille lihalle. Munarahka nöemmä toimii erinomaisesti muuallakin kuin coctailpiirakan päällä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti