sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kevyempi darramättöpizza

Nimi on hieman hämäävä, koska ei mulla mitään krapulaa edes ole viininjuonnista huolimatta. Pizza maistuu kevennettynä kuitenkin. :)


Ruispohja Sunnuntai-pussista

Tomaattikastike:
2 dl paseerattua tomaattia
ripaus sokeria
loraus valkoviinietikkaa
loraus oliiviöljyä
suolaa & pippuria

Kaikki sekaisin ja pohjan päälle.

Täytteinä käytin:
- 10% jauhelihaa
- tomaattiviipaleita
- punasipulia
- 8,5 % mozzarellaa
- 10% Arla Kadett-juustoa
- rucolaa

Raasta juusto ja ripottele sitä tomaattikastikkeen päälle. Esipaista uunissa 200 asteessa noin kymmenisen minuuttia. Lisää muut täytteet ja loppu juustoraaste ja anna olla uunissa noin vartti, kunnes on kypsää.

Nauti silloin tällöin hyvällä omatunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti