keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Wuhuu!

Mä tein sen! Kehitin eilen itselleni aika kunnianhimoisen tavoitteen tälle päivälle. Tarkoitus oli mennä testaamaan se RAW-tunti ja sen jälkeen pyöräillä rauhassa ennen tunnin kuluttua alkavaa Fitness Fusion-tuntia. Mä tein sen!

RAW-tunnilla huomasin, että mun aerobinen kunto on ihan ok varsinkin mun kokoiselle, mutta lihaskunnossa riittää kyllä työsarkaa pitkäksi aikaa. Tunnin lihaskuntoliikkeet toivat mieleeni US Marine-bootcampeista kertovia elokuvia. Ehkä mä en ihan vielä ole sillä tasolla. :D Nautin kuitenkin täysin tunnista! Musiikki oli täysin mun mieleen! Tunnin aikana kuultiin mm. WASP:in I wanna be somebody, Offspringin Pretty Fly, Prodigyn Voodoo People ja muita mahtavia biisejä. Lyöminen ja potkiminen on mulle ominaista (heh), joten kyllä tuosta treenistäkin vielä hyvä tulee. :)

Pyöräilyosuudessa painoin vaan letkeästi menemään 10 ja 4-vastusten intervalleja ja 10 kilsaa tuli ihan huomaamatta täyteen. Puhuin treenin aikana Johannan kanssa puhelimessakin, joten ihan sopivat sykkeetkin oli. :D

Fitness Fusion jäi viime sunnuntaina vatsavaivojen takia väliin, joten nyt menin testaamaan sen ekaa kertaa. Tunti oli rankempi kuin olin etukäteen ajatellut. Se sisälsi paljon joogan koira-asentoja, punnerruksia, sotureita, erilaisia vatsalihaksia jne.. Melko lihaskuntopainotteinen tunti siis sekin. Tykkäsin kyllä siitäkin ja tunti sopi hyvin illan päätöstunniksi ja rentoutti lopuksi lihakset pitkillä venytyksillä.

Päivän safkat:

Aamu: moniviljaleipäviipale + 11% Philadelfia-tuorejuusto
Lounas: sama leipä + jauhelihaa tomaattimurskassa
Ennen treenejä: jauhelihapihvi ja kevytkermassa haudutettuja vihanneksia
Treenin jälkeen: prodejuoma
Iltapala: 250g rahkaa, luumupiltti ja vehnäleseitä

Oon kyllä kertakaikkisen tyytyväinen tähän päivään. JES!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti