tiistai 6. tammikuuta 2015

Kun sairaus vie petiin

Viimeisin päivtys onkin lokakuulta, hups! Syksyllä oli ensin ilmassa syysmasennusta, eikä jaksanut tehdä _yhtään mitään_ ja lisäksi mulla oli henkilökohtaisessa elämässäni haasteita, mitkä veivät henkisiä voimiani. Sen jälkeen sairastuinkin flunssaan. Ensimmäisen kerran se meni ohi viikossa kuumeen avulla. Sen jälkeen seurasi reilun viikon tauko, jonka jälkeen se alkoi uudestaan entistä ärhäkämpänä ja jatkuu edelleen. Antibioottikuuri on syöty ja kaikki kotikonstit kokeiltu, mutta mikään ei auta. Taudit ovat nyt kestäneet yhteensä 1,5 kuukautta ja se kyllä lamaannuttaa aika täysin. Fyysinen kunto on näiden viikkojen aikana valunut sohvan uumeniin ja jopa vaatteiden pukeminen saa hengästymään, kun keuhkot ovat limaiset ja rasittuneet. Ei oo kivaa. Viikon päästä pitäisi lähteä Kanarialle rentoutumaan viikoksi, toivottavasti olo paranee edes hitusen siihen mennessä!!!

Jotain positiivistakin voin kuitenkin nyt kertoa. Vaikka viime vuosi meni painon suhteen vuoristorataa ja nyt syksyllä liikkumattomuus ja joulusuklaat toivat muutamia lisäkiloja, niin painan kuitenkin -5kg vähemmän kuin viime vuonna samaan aikaan! On se ainakin parempaan suuntaan! Nesteet lähtevät äkkiä, kunhan pääsen arkirytmiin kiinni ja jos joskus taas pääsisi liikkumaankin. Sitten voi taas aloittaa puhtaalta pöydältä. :)

Perustin muuten tämän treeniblogin rinnalle ruokablogin, koska haluan kovasti blogata, mutta tänne ei aina löydy kauheasti kirjoitettavaa juuri em. asioiden takia. Ruokablogissa esiinnyn astetta vähemmän anonyymina, mutta siellä keskityn siihen ruokaan, enkä juuri jaa kovin henkiläkohtaisia asioita. Tervetuloa Emppu's Dineriin! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti