Nimi on hieman hämäävä, koska ei mulla mitään krapulaa edes ole viininjuonnista huolimatta. Pizza maistuu kevennettynä kuitenkin. :)
Ruispohja Sunnuntai-pussista
Tomaattikastike:
2 dl paseerattua tomaattia
ripaus sokeria
loraus valkoviinietikkaa
loraus oliiviöljyä
suolaa & pippuria
Kaikki sekaisin ja pohjan päälle.
Täytteinä käytin:
- 10% jauhelihaa
- tomaattiviipaleita
- punasipulia
- 8,5 % mozzarellaa
- 10% Arla Kadett-juustoa
- rucolaa
Raasta juusto ja ripottele sitä tomaattikastikkeen päälle. Esipaista uunissa 200 asteessa noin kymmenisen minuuttia. Lisää muut täytteet ja loppu juustoraaste ja anna olla uunissa noin vartti, kunnes on kypsää.
Nauti silloin tällöin hyvällä omatunnolla!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti